Med denne pakken får man et døgn i svevetelt med en valgfri aktivitet for 2 personer. 

I pakken kan dere velge mellom kano, kajakk og sykkel. Kanoen har dere i en hel dag. Kajakk og sykkel disponerer dere i 2 timer.
Kanskje dere har lyst til å prøve dere med litt forskjellige aktiviteter? Det er mulig å booke andre aktiviteter i tillegg til den dere har inkludert. Gjeldene priser her finnes under kategorien "Utleie".

Teltene står klare når dere kommer og er deres fra klokken 12:00 til 12:00 påfølgende dag. Teltene vil bli satt opp i nærheten av Ringkollstua som har en fantastisk utsikt. På Ringkollstua er det toalett og enkle kjøkkenfasiliteter hvis man ønsker å benytte seg av dette. 
Det er også mulighet for dusj, badstue om dette er avtalt.

Ringkollen er et flott område sommer som vinter med mange flotte turmuligheter. Ringkollen ligger i Krokskogen nordvest i Nordmarka. Det et hav av turmuligheter, sykkelstier og flotte fiskevann i området. Rett bak Ringkollstua ligger også Ringkolltoppen som er en av de høyeste toppene i Nordmarka. 
Er man glad i fiske og vannaktiviteter så ligger Øyangen rett i næreheten. Dette er et større skogsvann som passer perfekt til padling, og det er  gode muligheter for å sette ny rekord med ørretstanga. 

Vi hjelper gjerne til med å finne den perfekte turen for dere!

Ringkollen ligger ca 45 minutter nord for Oslo. Er man skikkelig sporty, så er det flott å sykle fra storbyen og opp til Ringkollen. Eventuelt også andre veien.


Pris: 2250,-. Dette inkluderer overnatting, aktivitet og bruk av minikjøkken for 2 personer. Eventuelt også 
dusj/badstue.

Fyll ut skjemaet nedenfor så sender vi deg et gavekort i retur. Betaling gjøres med Vipps. Trykk på "Kjøp og Betalt", søk opp "Fossen Friluft", velg "Overnatting" og "Overnatting med aktivitetspakke" .