Overnatting i Svevetelt

Overnatting i Svevetelt

En uforglemmelig opplevelse med smak av villmark!

Ta med deg en du er glad i, på den perfekte naturopplevelsen i Nordmarka!

Ringkollen er et flott område sommer som vinter med mange flotte turmuligheter. Ringkollen ligger i Krokskogen nordvest i Nordmarka. Det et hav av turmuligheter, sykkelstier og flotte fiskevann i området. Rett bak Ringkollstua ligger også Ringkolltoppen som er en av de høyeste toppene i Nordmarka. 

Er man glad i fiske og vannaktiviteter så ligger Øyangen rett i næreheten. Dette er et større skogsvann som passer perfekt til padling, og det er  gode muligheter for å sette ny rekord med ørretstanga. 

Det er også mulig å kjøpe opplevelsen med aktivitetspakke og med mat. I aktivitetspakken kan dere velge mellom kano, kajakk eller sykkel. 

Hvis dere velger pakken som inkluderer mat, så vil maten være klar til dere når dere ankommer. Maten vil være plassert på et lite kjøkken som dere har tilgang på. Dere har mulighet til å varme opp maten innendørs om det er ønskelig. 

Frokost: Hjemmelaget brød, skinke, ost, kokt egg/eggerøre, tomater, agurk, smør og juice fra Røyse frukt og bærpresseri. 

Middag: Viltgryte m/elgkjøtt og hjemmelaget potetstappe. Tradisjonell viltgryte med lokal og selvskutt elg, sopp, grønsaker og selvrørt tyttebær. 

 

Inkluderer 

  • Oppsett av telt 
  • Dusj og toalett
  • Mat- om ønskelig 
  • Aktivitetspakke- om ønskelig 

Spørsmål?

Kontakt oss for en drømmeopplevelse

/assets/components/phpthumbof/cache/ff-fbprofile-aa.cb16e752597557a725c6a3a850407b00.jpg

Fossen Friluft

Overnatting i svevetelt gir en helt unik naturopplevelse, man kommer tett inn på fugle- og dyrelivet. Teltene vil være i nærheten av Ringkollstua, og vil være satt opp og klare til dere kommer. 

Teltene er satt opp når dere ankommer og dere har tilgang på teltet til neste dag. På Ringkollstua har dere tilgang på toaletter og dusj. 

Book din overnatting her