Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Kaféen

Kaféen

Velkommen til kafeen

Ringkollstua er en stor og hyggelig markastue. I Kaféen samles markatravere og skigåere over en kopp kaffe, kakao og nystekte vafler og  våre beryktede boller. Vi selger også Pizza, pølse og pommes Frites

Hos oss kan du ta en deilig badstue etter skituren. Badstuen er åpen hver dag, i våre åpningstider. Badstuen bookes på nett, se lenger ned på denne siden for mer informasjon. 

Kafeen er normalt kun åpent i vinterhalvåret. Foreløpig har vi ingen faste åpningstider i sommerhalvåret. 

Kaféen kan også reserveres som selskapslokale og egner seg meget godt for alle typer selskaper. Her finner du alle fasiliteter - dusj med badstue, egen peisestue, stort kaféområde med en fantastisk utsikt.

Bare utsikten er verdt et besøk! 

 

Åpningstider:

Da er vinteren på hell og vi ønsker å benytte anledningen til å takk alle de som har vært innom oss i løpet av vinteren, store og små:)

Vi holder nå kafeen stengt en periode fremover, men vil sende ut informasjon om de helegene vi eventuelt holder oppe. En riktig god vår og sommer til dere alle:)

 

 

Spørsmål?

Kontakt oss for en drømmeopplevelse

/no/assets/components/phpthumbof/cache/ff-fbprofile-aa.cb16e752597557a725c6a3a850407b00.jpg

Fossen Friluft

Fasiliteter

Hos oss er det 80 sitteplasser i kafeen, samt 30 sitteplasser i peisestuen til kalde vinterkvelder og 30 sitteplasser ute med nydelige solforhold. Vi ligger på toppen av alpintbakken og ved den innerste parkeringen til langrenssløypene, følg skilting. Det er også en meget populær akebakke i tilknytning til Ringkollstua.

 

På Ringkollen selger vi mormors hjemmelagde boller , rykende nystekte vafler, dagens middag, kakao/kaffe/te og andre kioskvarer..

Lunsj eller middag på Ringkollstua gir et godt pusterom og varme på en lang utedag.

Card image cap
Hytteservice

Måking, Tilsyn eller Ved? Vi har løyve til å kjøre helt frem til hytteveggen!