Med denne pakken får man et døgn i svevetelt med en valgfri aktivitet for 2 personer og mat. 

I pakken kan dere velge mellom kano, kajakk og sykkel. Kanoen har dere en hel dag. Kajakk og sykkel disponerer dere i 2 timer.
Kanskje dere har lyst til å prøve litt forskjellige aktiviteter? Det er mulig å booke andre aktiviteter i tillegg til den dere har inkludert.
Gjeldene priser her finnes under kategorien "Utleie".

Teltene står klare når dere kommer og er deres fra klokken 12:00 til 12:00 påfølgende dag. Teltene vil bli satt opp i nærheten av Ringkollstua som har en fantastisk utsikt. På Ringkollstua er det toalett og enkle kjøkkenfasiliteter hvis man ønsker å benytte seg av dette. Det er også mulighet for dusj, badstue om dette er avtalt.

Maten vil være klar til dere når dere kommer, og vil være plassert nede i kjøkkenet dere har tilgang til. Her har dere også mulighet til å varme opp maten hvis dere ikke ønsker å gjøre dette utendørs. 

Frokost: Hjemmelaget brød, skinke, ost, kokt egg/eggerøre, tomater, agurk, smør og juice fra Røyse frukt og bærpresseri. 

Middag: Viltgryte m/elgkjøtt og hjemmelaget potetstappe. Tradisjonell viltgryte med lokal og selvskutt elg, sopp, grønsaker og selvrørt tyttebær. 

Ringkollen er et flott område sommer som vinter med mange flotte turmuligheter. Ringkollen ligger i Krokskogen nordvest i Nordmarka. Her finner du et hav av turmuligheter, sykkelstier og fantastiske fiskevann i området. Rett bak Ringkollstua ligger også Ringkolltoppen som er en av de høyeste toppene i Nordmarka med sine 702 moh. Er man glad i fiske og vannaktiviteter så ligger Øyangen rett i nærheten. Dette er et større skogsvann som passer perfekt til padling, og det er  gode muligheter for å sette ny rekord med ørretstanga. Fiskekort må kjøpes og dere får nødvendig informasjon ved ankomst.

Vi hjelper gjerne til med å finne den perfekte turen for dere!

Ringkollen ligger ca. 45 minutter nord for Oslo. Er man skikkelig sporty, så er det flott å sykle fra storbyen og opp til Ringkollen. Eventuelt også andre veien.

Pris: 3160,-. Dette inkluderer overnatting og aktivitet, samt frokost og middag for 2 personer. 

Fyll ut skjemaet nedenfor så sender vi deg et gavekort i retur. Betaling gjøres med Vipps. Trykk på "Kjøp og Betalt", søk opp "Fossen Friluft", velg "Overnatting" og "Overnatting med aktivitetspakke og mat".