Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Overnatting i svevetelt med aktivitetspakke og mat

En uforglemmelig opplevelse med smak av villmark!

 

Med denne pakken får man et døgn i svevetelt med en valgfri aktivitet for 2 personer og mat. 

I pakken kan dere velge mellom kano, kajakk, packraft, sykkel og jacuzzi. Kanoen har dere i en hel dag. Kajakk, packraft og sykkel har dere i 2 timer. 

Teltene står klare når dere kommer. De vil bli satt opp i nærheten av Ringkollstua som har en fantastisk utsikt. På Ringkollstua er det toalett, dusj og enkle kjøkkenfasiliteter hvis man ønsker å benytte seg av det.

Maten vil være klar til dere når dere kommer, og vil være plasert nede i kjøkkenet dere har tilgang til. Der har dere også mulighet til å varme opp maten, hvis dere ikke ønsker å gjøre det utendørs. 

Frokost: Hjemmelagetbrød, skinke, ost, kokt egg/eggerøre, tomater agurk smør og juice fra Røyse frukt og bærpresseri. 

Middag: Viltgryte m/elgkjøtt  med hjemmelaget potetstappe. Tradisjonell viltgryte med lokal og selvjaktet elg, sopp, grønsaker og selvrørttyttebør. 

Ringkollen er et flott område sommer som vinter med mange flotte turmuligheter. Ringkollen ligger i Krokskogen nordvest i Nordmarka. Det et hav av turstier, flotte fiskevann og sykkelstier i området. Rett bak Ringkollstua ligger også Ringkolltoppen som er en av de høyeste toppene i Nordmarka. Er man glad i fiske og vannaktiviteter så ligger Øyangen  rett i næreheten dette er et skogsvann som passer perfekt til padling. Og det er  gode muligheter for å sette ny rekord på ørretstanga. Vi hjelper dere gjerne med å finne den perfekte turen for dere!

Ringkollen ligger ca 45 minutter nord for Oslo. Er man skikkelig sporty, så er det flott å sykle fra storbyen og opp til Ringkollen. 

 

Pris: 3250,-. Dette inkluderer overnatting, aktivitet , frokost og middag for 2 personer. 

Fyll ut skjemaet nedenfor så sender vi deg et gavekort i retur. Betaling gjøres med Vipps. Trykk på "Kjøp og Betalt", søk opp "Fossen Friluft", velg "Overnatting" også "Overnatting med aktivitetspakke og mat". 

 

 Skriv ned ordre-id som kommer opp når du har gjennomført betalingen på Vipps


Publisert | Oppdatert 20. mai 2020

Meld deg på vårt nyhetsbrev