Med denne pakken får man et døgn i svevetelt med en valgfri aktivitet for 2 personer og mat. 

I pakken kan dere velge mellom kano, kajakk, packraft, sykkel og jacuzzi. Kanoen har dere i en hel dag. Kajakk, packraft og sykkel disponerer dere i 2 timer. 

Teltene står klare når dere kommer. De vil bli satt opp i nærheten av Ringkollstua som har en fantastisk utsikt. På Ringkollstua er det toalett, dusj, badstue og enkle kjøkkenfasiliteter hvis man ønsker å benytte seg av dette.

Maten vil være klar til dere når dere kommer, og vil være plassert nede i kjøkkenet dere har tilgang til. Her har dere også mulighet til å varme opp maten hvis dere ikke ønsker å gjøre dette utendørs. 

Frokost: Hjemmelaget brød, skinke, ost, kokt egg/eggerøre, tomater, agurk, smør og juice fra Røyse frukt og bærpresseri. 

Middag: Viltgryte m/elgkjøtt og hjemmelaget potetstappe. Tradisjonell viltgryte med lokal og selvskutt elg, sopp, grønsaker og selvrørt tyttebær. 

Ringkollen er et flott område sommer som vinter med mange flotte turmuligheter. Ringkollen ligger i Krokskogen nordvest i Nordmarka. Det et hav av turmuligheter, sykkelstier og fantastiske fiskevann i området. Rett bak Ringkollstua ligger også Ringkolltoppen som er en av de høyeste toppene i Nordmarka. Er man glad i fiske og vannaktiviteter så ligger Øyangen rett i næreheten. Dette er et skogsvann som passer perfekt til padling, og det er  gode muligheter for å sette ny rekord med ørretstanga. 

Vi hjelper dere gjerne med å finne den perfekte turen for dere!

Ringkollen ligger ca 45 minutter nord for Oslo. Er man skikkelig sporty, så er det flott å sykle fra storbyen og opp til Ringkollen. 

 

Pris: 3160,-. Dette inkluderer overnatting og aktivitet, samt frokost og middag for 2 personer. 

Fyll ut skjemaet nedenfor så sender vi deg et gavekort i retur. Betaling gjøres med Vipps. Trykk på "Kjøp og Betalt", søk opp "Fossen Friluft", velg "Overnatting" og "Overnatting med aktivitetspakke og mat".