Vårt team

Bli kjent med vårt fantastiske team

Vi har mange flotte og dyktige mennesker som er tilknyttet vår organisasjon. Bli bedre kjent med de nedenfor!

Spørsmål?

Kontakt oss for en drømmeopplevelse

/assets/components/phpthumbof/cache/ff-fbprofile-aa.cb16e752597557a725c6a3a850407b00.jpg

Fossen Friluft

Espen Sparstad

Espen er daglig leder og eier av Fossen Friluft, som han  startet i 2012. Espen er en ivrig friluftsmann som er litt overalt hele tiden. Han er en aktiv jeger, padler, fisker og skigåer. Han er ute på tur omtrent hele tiden og er rett og slett en svært allsidig friluftsmann. Espen brenner for å jobbe med mennesker og elsker å dele opplevelser i naturen. Han har studert friluftsliv ved NIH, er aktivitetsleder i kano, gjennomført førstehjelpskurs i regi av Erling Rosenstrøm (turlegen.no), gjennomført elveoperatørkurs i regi av Hode Over Vann, Aktivitetsleder livredning.

Ellers er Espen  en evig optimist og tror på at alt er mulig!  

 

Endre Solhjem Knutsen 

Endre er en ivrig fisker og friluftsmann. Han er en engasjert kar med godt humør og med stor entusiasme for det han driver med. Enten det er å dra på tur, lage mat, eller det å jobbe med mennesker  Endre startet i Fossen Friluft i 2018 og har  utdanning innen film og kulturledelse. 

Ole Kristian Breili

Ole Kritian er en ekte Hønefossgutt. Han har bedrevet friluftsliv det meste av livet sitt. Favoritten er klatring, gjerne i forbindelse med lengre fjellturer. Ole Kristian har vært med i den Alpine Redningsgruppen, som er stasjonert i Hønefoss. Han er utdannet helikopterpilot og har jobbet i Fossen Friluft i 2 år.

Mathis Karlsen 

Mathis startet hos oss i 2016. Han er som regel ute i skogen eller på fjellet om han kan. Ute i naturen er det aktivitetene topptur, fiske, jakt og lengre pulkturer det som henger høyest. Mathis er glad i folk og er engasjert i å skape gode naturopplevelser, noe det ble rettet ekstra fokus på dette under utdanningen hans i Arktisk friluftsliv og naturguiding.

Helle Moesødegård

Helle har jobbet deltid hos Fossen Friluft i flere år. Men begynte i en full stilling i november 2021. Helle er utdannet sykepleier og har tatt videreutdanning som helsesykepleier. Hun har de siste årene jobbet som helsesykepleier i Ringerike kommune. Helle brenner for å jobbe med mennekser og er en ivrig friluftsjente. Når det kommer til friluftsliv, så er hun ganske så allsidig. Det er alt fra høye topper til turer i skog og mark. Og ikke minst nærfriluftslivet, som hun verdsetter høyt. En tøff og uredd jente, som tar utfordringer på strak arm!