Tilrettelagt treningsgruppe

Tilrettelagt treningsgruppe

Fysisk aktivitet styrker hodet!

Både den fysiske og psykiske helsen vår styrkes ved at vi er i bevegelse. Faktisk tyder forskning på at fysisk aktivitet er den enkeltstående handlingen vi kan gjøre, som har størst effekt på vår mentale styrke. Mennesket er skapt for å være i bevegelse og hjernen belønnes hver gang vi har vært i aktivitet. 

Fysisk aktivtet og trening kan være skummelt å starte opp med helt på egenhånd. Treningssentre er ikke for alle og dørstokkmilen kan være høy. Nettopp derfor starter vi et alternativt treningsopplegg, med utganspukt i friluftsliv.  Her kan du få mulgiheten til å ta fatt på trening og aktivitet, samtidig som du tar del i et hyggelig felleskap.

Aktivtetene vi skal gjennomføre er varierte og lærerike. Gruppen skal gjennom aktiviteter som orientering i skogen, padleturer, sykkelturer og fotturer i skog og mark. Dette er et lavterskeltilbud. Her finnes ikke prestasjonsjag og stress. Kun hyggelige turer der vi tilbringer tid med hverandre. Sammen skal vi oppleve mestring, samhandling og uforglemmelige minner.

Spesielt i disse tider, kan friluftsliv være en kjærkommen mulighet til å treffe andre mennesker. Tilbudet passer for alle, men er spesielt rettet mot de som har psykiske eller fysiske utfordringer.

Synes du dette høres spennende ut?  Ta kontakt på kontaktskjemaet i bunnen av siden. Mer informasjon om dager og tidspunkter kommer snart. 

Inkludert i treningen/turene er: 

  • Alt av utstyr til å gjennomføre aktiviteter
  • Enkel mat 
  • Veiledning 
  • 2 overnattingsturer i året. 
  • 2 timer med friluftsliv hver uke 

Vi kan også være behjelpelige med bekledning og skotøy om det skulle være behov. 

Spørsmål?

Kontakt oss for en drømmeopplevelse

/assets/components/phpthumbof/cache/profilbildeespen-.cb5a2928ba9bd6c014a79dd4c9c18880.jpg

Espen Sparstad

Det finnes utallige positive effekter ved å være i fysisk aktivitet.  Bedre hukomelse, stressmestring, bedre selvfølelse, bedre søvnkvalitet, økt livsglede for å nevne noen. 
Vi vil skape engasjement for fysisk aktivitet og friluftsliv. Som varer!  

Send forespørsel

Kontakt oss for et skreddersydd opplegg som passer dere! Om du ønsker kan du også ringe oss på 98 90 22 90 eller sende oss en e-post

Personopplysninger

Opplevelsen

Tilleggsopplysinger

Spesifiser gjerne litt mer om hva du ønsker deg. Reiser du med barn er det fint om du opplyser om alder på avreisetidspunkt