Opplevelser for ungdom!

Vi inviterer ungdom med på spennende aktiviteter og overnattingsturer i naturen. Helt gratis!

Vi ønsker å invitere ungdom med på spennende opplevelser ute i naturen!


Er du i ungdomsskole alder og har et ønske om å gjøre noe nytt eller få en forandring? Har du lyst til å være mer aktiv, men har ikke funnet en aktivitet som passer for deg? Eller har du et ønske om å lære mer om friluftsliv? - Da kan kanskje vårt tilbud være akkurat det du trenger! Vi ønsker ungdom som ikke er med på annen organisert aktivitet, men kan tenke seg å prøve noe nytt og spennende.

Det er mange unge som strever med å finne en aktivitet de trives med og hvor de opplever mestring. Vi i Fossen Friluft har veldig tro på å bruke naturen som arena for å være aktiv og oppleve mestring. Noen tenker kanskje at "å være på tur er kjedelig", men det tenker ikke vi! Og vil vise ungdommen at naturen byr på utallige opplevelser, - alt fra fart og spenning som får adrenalinet til å pumpe, til stunder som gir ro og avspenning.

På tur med oss vil vi at ungdommen skal ha det gøy, oppleve mestring og ha det fint sammen med andre. Vi ønsker å dele av vår kunnskap om friluftsliv. På tur kan vi leke oss med zip-line, rappellering og klatring. Vi vil lære bort hvordan man fyrer bål, tenner en brenner og lager mat ute. Vi kan dra på fisketur, padletur og prøve padling i stryk. Andre ting vi vil lære bort er enkel førstehjelp, viktighet med sporløs ferdsel, og innføring i bruk av kart og kompass. I naturen er mulighetene uendelige!

 

Tilbudet skal være:

  • Lærerikt
  • Gratis
  • Har fokus på mestringsopplevelser
  • Skal skape samhold og glede 

Kunne dette vært noe for deg eller kjenner du noen som kunne hatt glede av dette? Ta kontakt med oss!

Spørsmål?

Kontakt oss for en drømmeopplevelse

Helle Moesødegård

 I naturen er mulighetene uendelige!

Vi har kunnskapen, erfaringen og utstyret som trengs for å skape flotte opplevelser naturen. Vi ønsker å dele vår turkunnskap med dere!

Send forespørsel

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Personopplysninger

Opplevelsen

Tilleggsopplysinger

Spesifiser gjerne litt mer om hva du ønsker deg. Reiser du med barn er det fint om du opplyser om alder på avreisetidspunkt