Familietur

Familietur

Vi inviterer hele familien ut på tur, helt gratis!

Vi vil at alle skal få muligheten til å oppleve naturen og skape gode minner.

Naturen er tilgjengelig for alle, men likevel opplever flere at terskelen for å dra ut på tur kan være stor. Grunnene til dette er kan være mange, blant annet manglende kunnskap og utsyr.   

Dette ønsker vi å gjøre noe med ved å invitere familier som til vanlig ikke praktiserer friluftsliv ut på tur. Vi tenker at alle som vil, uansett bakgrunn, fysiske forutsetninger og økonomi, skal få muligheten til å oppleve naturen. Naturen byr på et mangfold av opplevelser både for store og små. Og for oss som bor i Norge er vi svært heldige som har tilgangen på flotte naturopplevelser i våres nærområde. 

Vi har kunnskapen, erfaringen og utstyret som trengs for å skape flotte opplevelser  naturen. Vi ønsker å dele vår turkunnskap med dere!

Gjennom det neste halvåret, skal vi på seks overnattingsturer i Ringeriksregionen. Vi skal ha med totalt 16 personer, og da gjerne barn i barnaskolealder med familie. 

I tillegg til overnattingsturene, skal vi ha flere kveld/ettermiddagsopplegg. Man kan delta på begge deler om man ønsker, eller så kan man velge å være med på et av oppleggene. 

Tilbudet:

  • Lærerikt
  • Gratis 
  • Har fokus på mestringsopplevelser 
  • Skal skape samhold og glede 

Kunne dette vært noe for deg og din familie eller kjenner du noen som kunne hatt glede av dette? Ta kontakt med oss!

Spørsmål?

Kontakt oss for en drømmeopplevelse

Helle Moesødegård

Opplevelser i naturen skaper minner!

Opplevelser i naturen og fysisk aktivitet er bra for kropp og sinn, både for store og små!

Send forespørsel

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Personopplysninger

Opplevelsen

Tilleggsopplysinger

Spesifiser gjerne litt mer om hva du ønsker deg. Reiser du med barn er det fint om du opplyser om alder på avreisetidspunkt