Lyst til å teste ut packraft og å overnatte i svevetelt?

Bli med oss å padle fra Øyangen til Tverrsjøen med en magisk overnatting i svevetelt. 

Vi møtes på Jonsetangen og padler til østenden av Øyangen. Derifra går vi over til Spålen. Før vi videre padler ned Spålselva og ut i Katnosa. Vi finner oss en fin camp i området rundt området rundt Katnosa og Aklangen. Vi disker opp en en fantastisk gryte til middag. Deretter kan vi nyte det stille og deilige friluftslivet etter mat. Eller kanskje noen vil teste ut fiskelykken?

Dagen etter fortsetter vi ferden videre mot Tverrsjøen. Vi padler via Finntjern, Pershus og Skarvatnet før vi kommer til målet våres Tverrsjøen. Herifra vil det transport tilbake til Øyangen.

Dette er en flott tur som passer for alle. Vi tar oss god tid og fokuserer på kos og gode naturopplevelser. I Nordmarka er det et yrende dyreliv og det er gode muligheter for å se blant annet bever. Det er også gode fiskemuligheter i vannene vi padler over.

Vi stiller med en guide, som vil fortelle litt om området og som også kan gi dere litt grunnleggende opplæring i friluftsliv hvis det er ønskelig.

Pakkliste vil bli sendt ut i forkant av turen.

Pris pr. person 1990,-  
Dette inkluderer svevetelt til overnatting, packraft (kajakk), redningsvest, fellesutstyr til matlaging, guide, transport og en middag. Dere må selv stå for personlig utstyr som sovepose og liggeunderlag. I forhold til mat så står dere selv for frokost og lunsj. Hvis det er noen som skulle trenge utstyr så fikser vi det.

Vi gjennomfører turen på forespøsel fra grupper.