Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Selskaper

Selskaper

Årsfest, utdrikkingslag, konfirmasjon, barndåp eller annen feiring. Ringkollstua ligger til rette med passende lokaler, ta kontakt for en uforpliktende prat og visning.

Fantastiske lokaler i naturskjønne omgivelser!

Ringkollstua  ligger nord i Nordmarka i flotte omgivelser og er et perfekte utgangspunkt for alle typer selskap. Årsfester, utdrikkingslag, konfirmasjoner og barndåp. Vi har flere ulike stuer, konferanserom og en utsikt over både Steinsfjorden og Tyrifjorden og kan se både Blefjell og Gaustadtoppen. Hos oss ligger forholdene til rette for et meget vellykket selskap i trivelige omgivelser.

Ringkollstua består av  fine selskapslokaler med en flott atmosfære som skaper trivelige rammer rundt ethvert selskap. Her vil dere komme bort fra andre og ha lokalene helt for dere selv. 

Vi har fokus på det lokale og maten vi serverer har vi ofte høstet selv,  mye av det som står på vår meny selvjaktet og stammer fra Ringerikes dype skoger. Vi benytter også lokale leverandører så lenge det lar seg gjøre.

Hvis dere vil ha transport til og fra selskapet har vi gode samarbeidspartnere, og kan organisere dette for dere om det er ønskelig. 

Ta kontakt så sender vi et tilbud på ditt neste selskap.

Våre selskapslokaler

  • Peisestuen 30 plasser
  • Møterom 20 plasser
  • Hovedsal  90 plasser
  • Utsiktsrom 25 plasser
  • Prosjektor, lerrett, PA-anlegg

Spørsmål?

Kontakt oss for en drømmeopplevelse

/no/assets/components/phpthumbof/cache/ff-fbprofile-aa.cb16e752597557a725c6a3a850407b00.jpg

Fossen Friluft

Varme, lune og luftige lokaler med fleksibel bordløsning og fantastisk utsikt. 

Ringkollstua ligger på  600 m.o.h. , vi har god parkeringskapasitet og flotte fasiliteter både ute og inne. Vi har spennende overnatting i svevetelt, lavvo og på nærliggende hytter.  Utenfor døren kan vi tilby et hav av turmuligheter, vi tilrettelegger gjerne turen for dere.