Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Utdrikkingslag

Utdrikkingslag

Spennende og morsomme aktiviter i friluft!

Utdrikkingslag på Ringkollen

Fossen Friluft har lang erfaring med å tilrettelegge for spennende, morsomme utdrikkingslag. Velg blant våre aktivitetsløyper, enkeltaktivteter eller få et skreddersydd opplegg. Vi kan også ordne med mat og overnatting ute. 

Vi tilbyr alt fra spenstig packraft/kanopadling i elvestryk og rappellering til våre populære aktivitetsutfordringer. Her kan du få brynet deg oppgaver som øksekast, luftgæverskyting og varierte og morsomme teambuldingsoppgaver. 

Ta kontakt for forslag til aktiviteter og pristilbud.

Vi kan tilby

  • Rappellering
  • Zipline 
  • Spennende aktivitetsløyper
  •  Kano,  kajakk og packraftpadling
  • Overnatting ute
  • Mat og drikke

 

Spørsmål?

Kontakt oss for en drømmeopplevelse

/no/assets/components/phpthumbof/cache/ff-fbprofile-aa.cb16e752597557a725c6a3a850407b00.jpg

Fossen Friluft

69 grader nord:


Dette er et spennende opplegg der dere skal ta dere fra et sted til et annet ved hjelp av kart, koordinater og kompass. Dere vil få ledetråder og hint til hvor dere skal, ved å løse ulike oppgaver. Dere vil bli delt inn i to lag, som konkurrer mot hverandre om å komme først i mål. Hvert lag vil bli utstyrt med kart og kompass. Hvert lag vil få med seg en veileder fra Fossen Friluft, som også vil gi en rask innføring i kart og kompass. Dette opplegget passer for alle som er i normal fysisk form, og det vil ikke være noe ekstremt på noe som helst måte. Men dere vil alikevel bli utfordret og oppleve mestring gjennom dagen😊

Varighet ca. 3  timer. 

600,- pr. person. Minstepris 6000,- .

Rappellering:


Prøv en av våre heftigste og mest utfordrende aktiviteter. Her får du en adrenalinfylt og spennende mestringsopplevelse. 


Pris pr. person 550,- minstepris 5500,- .

Operasjon Fossen: 

Dette er et opplegg som er inspirert av Kompani Lauritzen, og dere vil bli dresset opp i uniformer og vil jobbe som 2 lag under operasjonen. Lagene skal løse et oppdrag og første laget som har løst oppraget, har vunnet. 

Dere vil møte på fysiske, logiske og praktiske utfordringer. Det er derfor viktig at dere er der for hverandre og fungerer som en enhet. Samhandling og kommunikasjon blir helt essensielt for at dere skal komme dere gjennom og løse oppdraget på en god måte. 

En annen evne som blir viktig for dere, er evnen til å ta vare på hverandre.  Og husk; Hvis dere begynner å konkurrere mot hverandre, så er oppdraget tapt!

Varighet: ca. 3 timer.

Kamp Fossen:


Dette er en morsom aktivitetsløype som vi har hatt stor suksess med i utdrikningslag. Dere vil bli delt inn i lag og gjennomfører løypen som en stafett. Det er 10 forskjellige oppgaver, løypen tar ca 1 1/2 time. Det er ingen veldig fysisk krevende oppgaver. Det er en blanding av samarbeidsoppgaver og oppgaver som går på enkeltmannsprestasjoner.

Varighet ca. 2 1/2 time.

Overnatting:

Vi har spennende overnatting i svevetelt og lavvo. 

Send forespørsel

Ta kontakt for å avtale skreddersydd opplevelse.

Personopplysninger

Opplevelsen

Tilleggsopplysinger

Spesifiser gjerne litt mer om hva du ønsker deg. Reiser du med barn er det fint om du opplyser om alder på avreisetidspunkt