Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Frilufts SFO

Frilufts SFO

La barna få oppleve naturglede og mestring i naturen!

Har du lyst til at barnet ditt skal oppleve mestring, glede og få nye opplevelser i naturen? Da er Frilufts-SFO på Ringkollen perfekt for deg. Hver tirsdag gjennom hele skoleåret kan ditt barn få oppleve spennende aktiviteter ute i naturen. 

Gjennom et år hos oss, så vil barna oppleve det storslagenene ved alle de fire årstidene. Og de vil få en innføring i grunnleggende friluftsliv. Vi bruker årstidene og fyller opp med aktiviteter som passer til. Dette vil være aktiviteter som padling, bading, fiske, jakt, rappellering, skøyter, ski, aking og etc. I tillegg til dette, så vil vi også ha fokus på frilek. 

Barna som er hos oss vil lære å bli glad i naturen og ikke minst viktigheten av å ta vare på den. 

Vi tar i mot elever fra kl. 1200 og har åpent frem til kl. 1630. I løpet av dagen hos oss, så serverer vi et måltid. Dette nytes ofte ute rundt bålet. Vi tar i mot elever som går på barneskolen. De eldste barna vil få litt mer ansvar og oppgaver.

Vi vil organisere transport fra hver enkelt skole med taxi. Prisen på transport vil være litt avhengig av antall barn fra de ulike skolene. Men prisen vil ligge på ca. 85,- pr. gang. Ofte pleier forledrene å samkjøre hjem fra SFO. 

Vi må minimum ha 24 barn for å starte opp med tilbudet. I første omgang så vil 24 også være maksantallet for gruppen. Vi håper å kunne starte opp 1.  mars. Ta kontakt med oss på kontaktformularet nedenfor, om dere ønsker å sikre dere en plass:)

 

Vi legger vekt på: 

  • Glede
  • Nye opplevelser
  • Store og gode naturopplevelser 
  • Samhandling
  • Grunnleggende friluftslære
  • Frilek

Pris pr. måned 1140,- . Kostnad for transport kommer i tillegg til denne prisen.

Spørsmål?

Kontakt oss for en drømmeopplevelse

/no/assets/components/phpthumbof/cache/ff-fbprofile-aa.cb16e752597557a725c6a3a850407b00.jpg

Fossen Friluft

- Lek i naturen bedrer mental og fysisk helse 

- I naturen er det god plass, mindre støy, det er nærhet til det opprinnelige og naturlige og det gir rom for mange muligheter for å mestre innen for egne forutsetninger. 

Send forespørsel

Ta kontakt for å avtale skreddersydd opplevelse.

Personopplysninger

Opplevelsen

Tilleggsopplysinger

Spesifiser gjerne litt mer om hva du ønsker deg. Reiser du med barn er det fint om du opplyser om alder på avreisetidspunkt