Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Frilufts SFO

Frilufts SFO

La barna få oppleve naturglede og mestring i naturen hver uke!

Har du lyst til at barnet ditt skal oppleve mestring, glede og få nye opplevelser i naturen? Da er Frilufts-SFO på Ringkollen perfekt for deg. Hver tirsdag gjennom hele skoleåret kan ditt barn få oppleve spennende aktiviteter ute i naturen.

Vi starter opp tilbudet etter sommerferien 2024. Prisen på tilbudet vil være 1320,- per fulle mnd. Prisen er 330,- per gang. Det vil si at de månedene hvor skolekalenderen tilsier at vi arrangerer færre enn 4 dager i mnd vil prisen justeres ift antall dager. 

Gjennom et år hos oss, så vil barna oppleve det storslagenene ved alle de fire årstidene. Og de vil få en innføring i grunnleggende friluftsliv. Vi bruker årstidene og fyller opp med aktiviteter som passer til. Dette vil være aktiviteter som padling, bading, fiske, jakt, rappellering, skøyter, ski, aking og etc. I tillegg til dette, så vil vi også ha fokus på frilek. 

Barna som er hos oss vil lære å bli glad i naturen og ikke minst viktigheten av å ta vare på den. 

Vi tar i mot elever fra kl. 12.00 og har åpent frem til kl. 16.30. I løpet av dagen hos oss, så serverer vi et måltid. Dette nytes ofte ute rundt bålet. Vi tar i mot elever som går på barneskolen. De eldste barna vil få litt mer ansvar og oppgaver.

Vi vil organisere transport fra hver enkelt skole med taxi. Prisen på transport vil være litt avhengig av antall barn fra de ulike skolene. Men prisen vil ligge på ca. 80,- pr. gang. Ofte pleier forledrene å samkjøre hjem fra SFO. 

Vi må minimum ha 15 barn for å starte opp med tilbudet. I første omgang så vil 24 også være maksantallet for gruppen. Ta kontakt med oss på kontaktformularet nedenfor, om dere ønsker å sikre dere en plass:) 

Er du usikker på om dette er noe for dine barn? Kontakt oss for en prøveuke!

 

Vi legger vekt på: 

  • Glede
  • Nye opplevelser
  • Store og gode naturopplevelser 
  • Samhandling
  • Grunnleggende friluftslære
  • Frilek

Pris pr. måned 1320,- . Kostnad for transport kommer i tillegg til denne prisen.

Spørsmål?

Kontakt oss for en drømmeopplevelse

/no/assets/components/phpthumbof/cache/img-0955.64599c01383d69d0e023ca608d7ee237.jpg

Thrym Nordli

/no/assets/components/phpthumbof/cache/ff-fbprofile-aa.cb16e752597557a725c6a3a850407b00.jpg

Fossen Friluft

- Lek i naturen bedrer mental og fysisk helse 

- I naturen er det god plass, mindre støy, det er nærhet til det opprinnelige og naturlige og det gir rom for mange muligheter for å mestre innen for egne forutsetninger. 

Send forespørsel

Ta kontakt for å avtale skreddersydd opplevelse.

Personopplysninger

Opplevelsen

Tilleggsopplysinger

Spesifiser gjerne litt mer om hva du ønsker deg. Reiser du med barn er det fint om du opplyser om alder på avreisetidspunkt