Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Vårt team

Bli kjent med vårt fantastiske team

Vi har mange flotte og dyktige mennesker som er tilknyttet vår organisasjon. Bli bedre kjent med de nedenfor!

Spørsmål?

Kontakt oss for en drømmeopplevelse

/no/assets/components/phpthumbof/cache/ff-fbprofile-aa.cb16e752597557a725c6a3a850407b00.jpg

Fossen Friluft

Espen Sparstad

Espen er daglig leder og eier av Fossen Friluft, som han  startet i 2012. Espen er en ivrig friluftsmann som er litt overalt hele tiden. Han er en aktiv jeger, padler, fisker og skigåer. Han er ute på tur omtrent hele tiden og er rett og slett en svært allsidig friluftsmann. Espen brenner for å jobbe med mennesker og elsker å dele opplevelser i naturen. Han har studert friluftsliv ved NIH og har sertifiseringer fra NPF og elveredning. 

Ellers er Espen  en evig optimist og tror på at alt er mulig!  

 

Magnus Helle

Magnus startet hos oss vintern 2022. Magnus har utdanning innen idrett og friluftsliv fra Høgskolen I  Finnmark. De siste 10 årene har han jobbet i sportsbransjen. Friluftslivet har alltid vært en stor interresse, hovedsaklig det enkle og tradisjonelle med turer I skog og fjell. I en periode var det mer fokus på det litt mer ekstreme. Blant annet kryssing av Grønland på ski og bestigning av Elbrus er turer som sent vil glemmes. Gjennom jobben I Fossen Friluft håper Magnus å kunne gi brukerene gode naturopplevelser, og glede I fri natur. 

Lars Hofsmarken

Lars startet hos oss høsten 2022. Han er utdannet lærer og er en pedagog med utdanning innenfor spesialpegagogikk. Han brenner for realfagene og har drevet Kveldslaboratoriet i Bærum i flere år. De siste 14 årene har han jobbet som lærer og avdelingsleder i henholdsvis Ringeriksskolen og Bærumsskolen. Lars har også erfaring fra alternative opplæringsarenaer og han er en som er glad i å jobbe med mennesker. Han er opptatt av å skape trygge og gode relasjoner, og å skape en arena for mestring. Denne karen er også svært glad i friluftsliv og elsker turer i skog og fjell.

Thrym Nordli

Thrym har vært en del av Fossen siden våren 2021. Den gang var han student og var en del av fossen på siden. Våren 2023 var han ferdig med utdanningen, og startet i vårt faste team her på Ringkollen. Thrym er utdannet lærer og har utdanning innen friluftsliv, pedagogikk og idrett fra Norges Idrettshøgskole. Han liker for arbeid rundt mennesker og personlig utvikling. Han brenner for å ta med barn og ungdom ut på tur for å skape opplevelser, lære nye egenskaper, samt det og lære det å se muligheter fremfor begrensninger er spesielt givende. Da gjerne gjennom friluftsliv og aktivitet.