Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Vår historie

Vår historie

Fossen Friluft ble startet i 2012 av David Breien og Espen Sparstad. Vertikal AS fra Hemsedal var også inne på eiersiden. Vi startet med en nisjebutikk på friluftsliv i Hønefoss, men planen var hele tiden å dele opplevelser til alle, i naturen. Særlig hadde vi lyst formidlle friluftsopplevelser til barn og unge med særskilte behov og andre mennesker som hadde havnet litt utenfor samfunnet.  Det var noen tøffe år i starten, men med hardt arbeid jobbbet vi oss sakte, men sikkert fremover. 

Etter en stund kom også Kristoffer Nikolaisen inn på eiersiden i firmaet. Vi klarte etter hvert å jobbe oss stadig mer inn mot å ta med mennesker ut på tur. I 2013 så iden vår om et alternativt avlastningstilbud lyset. Dette skulle være et friluftslivstilbud der vi skulle vise frem det storslagene med naturen, til alle årstider. Vi skulle ha fokus på mestring, samhandling, glede og nye opplevelser. 

I 2014 ble vi kontakten av daværende ordfører i Ringerike, Kjell B. Hansen. Kommunen ønsket av vi skulle ta over driften av Ringkollstua. Dette trengte vi ikke lang betenkningstid på, Ringkollstua passet perfekt inn i våre planer. Vi pakket ned butikken i Hønefoss og flytte på skauen. Nå kunne vi fokusere på det vi virkelig brant for, å dele opplevelser i naturen!

I 2016 trakk både Kristoffer og David seg ut av selskapet og det var kun Espen Sparstad som driftet selskapet videre. 

 

Spørsmål?

Kontakt oss for en drømmeopplevelse

/no/assets/components/phpthumbof/cache/ff-fbprofile-aa.cb16e752597557a725c6a3a850407b00.jpg

Fossen Friluft