Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Et uforglemmelig julebord på Ringkollen

Et uforglemmelig julebord på Ringkollen

Julebord med snøgaranti!

Hva med et julebord utenom det vanlige på skauen, som dere garantert kommer til å snakke om i lange tider fremover? 

Hos oss er det (nesten) snøgaranti, levende lys, fyr i peisen og en flott atmosfære. Dere har lokalene helt for dere selv, så her får dere ingen forstyrrelser fra andre. 

Dagen startet med morsomme aktiviteter utendørs. Les mer om aktivitetene lenger ned på siden. Etter aktivitetene er badstua varm inne på stua. 

Når dere er klare, så venter det en deilig julemiddag inne i varmen😊

  • Pris på julebord m/aktiviteter: 990,- pr. person eks. mva.

     

    Ribbe, medisterpølser, medisterpølser, medisterkaker, surkål og poteter. Dere kan velge mellom riskrem og hjemmelaget is m/bær til dessert. 
    Om dere ønsker noe annet å spise, så ta kontakt med oss. 

 

Kamp Fossen: 

Kamp Fossen består av en rekke morsomme og spennende øvelser, med fokus på samarbeid, kommunikasjon og lagarbeid. Dette er øvelser som passer for alle uansett alder og fysisk nivå. Dere vil bli delt inn i lag med ca. 10 personer pr. lag. 

Lagene skal gjennomføre totalt ca.  8 oppgaver, det er tidtaking på hver oppgave. Etter at alle oppgavene er gjennomført, så vil veilederen fra Fossen Friluft utfordre laget til å reflektere over hvordan de har løst de ulike oppgavene.

Til slutt samles alle lagene for en gjennomgang i plenum. Vi leser opp tidene på hver enkelt oppgave og kårer et vinnerlag. 

Kamp Fossen gir garantert både, latter, litt frustrasjon og noe å reflektere over. Du får virkelig satt deg selv og dine kollegaer på prøve. Varighet på aktiviteten er ca. 2 timer. 

Send forespørsel

Ta kontakt for å avtale skreddersydd opplevelse.

Personopplysninger

Opplevelsen

Tilleggsopplysinger

Spesifiser gjerne litt mer om hva du ønsker deg. Reiser du med barn er det fint om du opplyser om alder på avreisetidspunkt