Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Blogg

Fem tips for et velykket bedriftsarrangement

1. Finn ut hva som er målet med arrangementet

Skal det være et faglig arrangement? Er opplevelsen viktig? Er målet å bygge et godt lag og gode relasjoner? Dette er spørsmål det kan være lurt å stille seg før man skal planlegge et arrangement for bedriften. Ønsker man et seminar og faglig fokus, eller kanskje heller en spennende opplevelse som utfordrer de ansatte og styrker relasjonene. Kanskje er fokuset bare på det sosiale og morsomme, eller en kombinasjon av flere ting.
 

2. Lag budsjett

Det er lurt å stille opp et budsjett, slik at man vet hva man har å rutte med. Det er nyttig å se hva man kan bruke av midler før man bestemmer seg for hva man skal gjøre. Arrangementer trenger nødvendigvis ikke å koste veldig mye. Kanskje kan man for ekempel gjøre noe lokalt, heller enn å reise lang av gårde?
 

3. Ikke vær redd for å prøve noe nytt
 

Svært mange arrangementer for bedrifter, både sosiale sammenkomster og faglig seminarer, følger samme oppskrift fra gang til gang. Kanskje har bedriften faste planer for alt fra julebord til seminar For å fange interessen hos de ansatte og for å skape motivasjon og glede for arbeidet er det lurt å variere. Det finnes mange alternativer til å sitte inne i en konferansesal hele dagen. Sjekk ut hva dere kan gjøre og prøv noe annerledes.  
 

4. Tenk glede og mestring

Tenk at bedriftsarrangementet skal bestå i noe annet enn det som kan gjøres på kontoret. Gode opplevelser styrker relasjoner mellom de ansatte og bidrar til glede også på arbeidsplassen. Spennende og utfordrende opplevelser gir mestring. Vi trenger alle å føle på mestring. Det gir både selvtillit, glede og motivasjon. Bedriftsarrangementet kan være en fin plass å utfordre både den enkelte ansatte og teamet de jobber i. Samtidig som det er viktig å ha det morsomt!
 

5. Bruk en arrangør 

Det kan være lurt å ta kontakt med en arrangør. Slik kan et eventuelt opplegg tilpasses ut ifra organisasjonens ønsker og mål. På den måten er det enklere å oppnå det man vil, samtidig som man sparer mye tid på planlegging og organisering.
 
Trenger du hjelp til ditt arrangement? Se hva vi kan tilby og ta kontakt med oss her:
 

Kunder

Umoe
Coor
Bergens of Norway
Flir
Nets
Oslo Kommune