Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
På Villspor med Fossen Friluft

På Villspor med Fossen Friluft

Ta med deg dine kollegaer på den ultimate utfordringer i Nordmarka. 

Bytt ut møterommet med en vanvittig opplevelse i Nordmarka!

De neste 48 timene skal du og dine kollegaer ta dere gjennom hjertet av Nordmarka. Dere skal  løse ulike oppgaver, og må selv finne veien til oppgavene ved hjelp av kart, kompass, koordinater og andre ledetråder. I tillegg til utfordringer som navigasjon og forflyttning, så vil dere møte på  logiske, praktiske og fysiske utfordringer. De fysiske utfordringene vil være rappellering, forsering av elver etc.  

Dere er nødt til å jobbe sammen som et lag  og ta vare på hverandre for å finne frem og for å løse de utfordringene som dere vil støte på underveis. 

Litt avhengig av antall deltakere, så vil dere bli delt inn i lag. Lagene må forvente å forflytte seg både på land og til vanns. Dere konkurrerer om å komme først frem til camp på kveldene -og selvfølgelig også om å komme først frem på den siste dagen. 

Disse to døgnene vil gi dere masse felles opplevelser og erfaringer samt skape nye relasjoner. Dere vi se kolleagene deres fra en ny og annerledes side, og det vil garantert dukke opp noen skjulte egenskaper hos alle i gruppen. Det vil med sikkerhet oppstå utfordringer og uenighet underveis, men dette må dere løse i fellesskap. Begynner dere å konkurrere innad i lagene, vil dere tape dyrbare minutter. 

Gjennom disse to døgnene i villmarken, så vil dere utvikle dere som enkeltmenneske og som et team!

Innholdet og gjennomføringen vil skreddesys etter deres ønsker og behov. Er det eksempelvis noe dere ønsker å ha fokus på underveis, vil vi tilrettelegge for dette. Dette opplegget kan også gjennomføres på vinteren, da med noen tilpasningner. 

Målgang vil være i området Ringkollen. Etter målgang vil vi havne på Ringkollstua. Her vil dere ha tilgang på dusjer, badstue.  Hvis dere ønsker  kan vi også tilby  en eksotisk og behagelig ekstra natt i lavvo og svevetelt på Ringkollen. Gjerne med en bedre middag med lokalt og selvjaktet kjøtt på kvelden og frokost dagen derpå. Vi organiserer transporten tilbake til Oslo. 

 

Vi kan garantere: 

  • En uforglemmelig opplevelse
  • Nye og spennende utfordringer
  • Opplevelse av mestring
  • Følelse av fellesskap og at det skapes samhold 

Tar dere utfordringen? 

Spørsmål?

Kontakt oss for en drømmeopplevelse

/no/assets/components/phpthumbof/cache/ff-fbprofile-aa.cb16e752597557a725c6a3a850407b00.jpg

Fossen Friluft

Dag 1

Vi møtes eksempelvis ved Songsvann, pakker sekker og gjør oss klare til ferden gjennom marka. 

 

 

-Man kjenner ikke seg selv eller andre før man har blitt litt utfordret og sliten

Dag 2

Nå er dere midt i hjertet av nordmarka og blir omgitt av flott natur og utfordringer. 

 

-Det er ikke alltid lett å ta et veivalg i en gruppe

Dag 3

Dere vokner opp midt i villmarken og jobber dere sakte mot sivilisasjonen. Snart vil dere komme i mål og kan ta dere en velfortjent pust i pakken etter utrolig opplevelse i Nordmarka. 

 

-I en gruppe er det mange skjulte godfoter

Dag 3/Dag 4

Om dere ønsker å fordøye opplevelsene rundt et leirbål med kortreist og deilig mat. Så kan dere avslutte  med en spennende overnatting i svevetelt eller lavvo. 

 

-Felles opplevelser, refleksjon og erfaringer skaper gode resultater og løsninger

Send forespørsel

Ta kontakt for å avtale skreddersydd opplevelse.

Personopplysninger

Opplevelsen

Tilleggsopplysinger

Spesifiser gjerne litt mer om hva du ønsker deg. Reiser du med barn er det fint om du opplyser om alder på avreisetidspunkt