Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Kamp Fossen

Vår mest populære teambuildingsaktivitet

Vi har satt sammen en rekke morsomme og spennende øvelser som har fokus på samarbeid og kommunikasjon. Øvelsene passer for alle uansett aldre og fysisk nivå. Vi kan likevel love en real utfordring. Kamp Fossen gir garantert både latter, litt frustrasjon og noe å reflektere over. Med Kamp Fossen får du virkelig satt deg og dine kollegaer på prøve. 

Gruppen deles inn i lag med ca 8. personer. Lagene skal konkurrere gjennom en aktivtetsløype med ulike oppgaver som skal løses. Vi tar tiden på hver oppgave og legger til slutt sammen alle tidene, slik at laget får en totaltid på aktivitetene. Laget som har lavest totaltid kåres som vinner. Hvert lag har med seg en veileder fra Fossen Friluft under øvelsene. 

Når alle oppgavene er gjennomført vil veilederen ta en rask gjennomgang med sitt lag. Laget får noen tilbakemeldinger og muligheten til selv å snakke litt om erfaringer og utfordringer. Helt til slutt samles hele gruppen for felles gjennomgang. Vi leser opp tider på hver enkelt oppgave og kårer vinnerlaget.

 

Spørsmål?

Kontakt oss for en drømmeopplevelse

/no/assets/components/phpthumbof/cache/ff-fbprofile-aa.cb16e752597557a725c6a3a850407b00.jpg

Fossen Friluft

Send forespørsel

Ta kontakt for å avtale skreddersydd opplevelse.

Personopplysninger

Opplevelsen

Tilleggsopplysinger

Spesifiser gjerne litt mer om hva du ønsker deg. Reiser du med barn er det fint om du opplyser om alder på avreisetidspunkt