Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Friluftsopplevelser

Bytt ut møterommet med bålkos og nye opplevelser ute i naturen!

Ofte gjør man de samme tingene om, og om igjen. Samlinger og dagsmøter gjøres ofte inne og kan fort bli både langtekkelige og kjedelige. Hvorfor ikke ta med bedriften din på en annerledes samling eller møte ute i naturen? 

Vi tilrettelegger alt fra rolige dagsturer, til turer over flere dager. Det kan være alt fra padling med kano eller kajakk, til fots, eller sykkelturer i marka . Vi holder til på Ringkollstua og mange av våre turer har utgangspunkt herfra. Vi tilrettelegger også gjerne turer andre steder i landet. Vi samarbeider med et lokalt busselskap og organiserer gjerne turer der du ønsker. 

Vi tilrettelegger turer etter kundens nivå. Du trenger absolutt ikke å være "Lars Monsen" for å bli med oss på tur. Og om du er "Lars Monsen", skal vi fortsatt klare å lage et spennende opplegg. 

 

Opplevelser i naturen gir 

  • Samhold
  • Nye  og ufroglemmelige opplevelser
  • Mestring
  • Hygge og glede

Fritt tekstområde - endring av listetype ligger oppe til høyre under tannhjulet

Spørsmål?

Kontakt oss for en drømmeopplevelse

/no/assets/components/phpthumbof/cache/profilbildeespen-.cb5a2928ba9bd6c014a79dd4c9c18880.jpg

Espen Sparstad

Når man padler over et stille vann, eller rusler på fredelige stier i marka, kommer du tett på naturen og dyrelivet. Friluftsliv motiverer, skaper glede og samhold. Nye opplevelser skaper gode minner og styrker mellommenneskelige bånd. Og ikke minst, fysisk  aktiv fører til økt kreativiteten og produktivitet. 


Bålets magiske tiltrekningskraft gjør at vi elsker å samle oss rundt det. Praten går lettere og stemningen blir god når man deler opplevelser rundt leirbålet. Maten smaker også bedre. Vi kan tilby spennende mat med råvarer fra skogen rundt oss. Hva med å være med å tilberede skogsfugl over flammene? Vi disker opp med gode smaksopplevelser, laget med de beste råvarene naturen kan by på. 

Send forespørsel

Ta kontakt for å avtale skreddersydd opplevelse.

Personopplysninger

Opplevelsen

Tilleggsopplysinger

Spesifiser gjerne litt mer om hva du ønsker deg. Reiser du med barn er det fint om du opplyser om alder på avreisetidspunkt