Ringkollstua ligger i  naturskjønne omgivelser i Nordmarka med den flotteste utsikten på hele Ringerike(etter vår mening), bare 60 minutter utenfor Oslo. Vi har flere små møterom som passer perfekt for grupper opptil 24 personer. Storsalen vår  tar oppmot 100 personer. Vi kan garrantere et  annerledes og intimt opphold for din gruppe, helt uten forstyrrelser fra omverden. 

I tillegg til møterommene og storsalen har vi en  peisestue med en herlig atmosfære. Her er det rom for den gode samtalen forann en sprakende peis.

På vinteren har vi et hav av skiløyper og en spennende alpinbakke som nærmeste nabo. I tilegg til flotte lokaler, så tilbyr vi en rekke spennende utendørsaktiviteter. Alt fra ulike aktivitetsløyper, zipline, rappellering, kanopadling, sykling og masse mer. Er dere skikkelig sporty kanskje dere møter oss på veien og blir med å sykle til konfreransen deres. Tar dere utfordringen? 

Hos oss får dere servert  lokal og selvsanket mat fra skogene i nærområdet og andre fantastiske råvarer fra våre samarbeidspartenere. Ute  på tunet har vi geiter, høner, kaniner og geiter som gjerne hilser på dere. 

På Ringkollstua har vi alle moderne fasiliteter i forhold til internet og fremvisere. Og ikke minst et gjestfritt vertskap som forteller dere alt om eventyrskogene utenfor veggene våre. Flere av eventyrene til Asbjørnsen og Mor har sitt opphav fra våre omgivelser. 

Hvis dere har behov for transort så har gode avtaler med Askeladden Reiser. De sørger for at dere får en trygg reise  til og fra oss. Hvis dere ikke tar sykkelen da!  Kanskje overrasker vi til og med, med  at vi selv kommer og henter dere i en av  bussene til Askeladden. 

Vi organiserer alt for dere,  slik at dere slipper å forholde dere til andre enn oss. På den måten dere være trygge på at dere får den oppfølgingen og servicen dere fortjener. 

Overnatting hos oss skjer i flotte lavvoer med skinnfeller og varmesenger, vi kan tilby skikkelig skogsluksus. Eller så kan dere få en spenndene natt oppe i trærrne i et tretelt, dette er en magis opplevese. 

Ta kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker et tilbud, eller legg igjen mail eller et mobilnummer under. Så tar vi kontakt med deg!