Ringkollstua ligger i  naturskjønne omgivelser i Nordmarka med den flotteste utsikten på hele Ringerike (etter vår mening), bare 60 minutter utenfor Oslo. Vi har flere små møterom som passer perfekt for grupper opptil 24 personer. Storsalen vår  tar  opp mot 100 personer. Vi kan garantere et annerledes og intimt opphold for din gruppe, helt uten forstyrrelser fra omverden. 

I tillegg til møterommene og storsalen har vi en peisestue med en herlig atmosfære. Her er det rom for den gode samtalen foran en sprakende peis.

På vinteren har vi et hav av skiløyper og en spennende alpinbakke som nærmeste nabo. Utover våre flotte lokaler tilbyr vi en rekke spennende utendørsaktiviteter. Alt fra ulike aktivitetsløyper, zipline, rappellering, kanopadling, sykling og masse mer. Er dere skikkelig sporty, møter dere oss kanskje på veien og blir med å sykle til konferansen på Ringkollstua. Tar dere utfordringen? 

Hos oss får dere servert  lokal og selvsanket mat fra skogene i nærområdet og andre fantastiske råvarer fra våre samarbeidspartenere. Ute på tunet har vi geiter, høner og kaniner som gjerne hilser på dere. 

På Ringkollstua har vi alle moderne fasiliteter i forhold til internet og fremvisere. Og ikke minst et gjestfritt vertskap som forteller dere alt om eventyrskogene utenfor veggene våre. Flere av eventyrene til Asbjørnsen og Moe har sitt opphav fra våre omgivelser. 

Hvis dere har behov for transport så har vi gode avtaler med Askeladden Reiser. De sørger for at dere får en trygg reise til og fra oss. Hvis dere ikke tar sykkelen da!  

Vi organiserer alt for dere, slik at dere slipper å forholde dere til andre enn oss. På den måten kan dere være trygge på at dere får den oppfølgingen og servicen dere fortjener. 

Overnatting hos oss skjer i flotte lavvoer med skinnfeller og varme senger, vi kan tilby skikkelig skogsluksus. Eller så kan dere få en spennende natt i svevetelt.

Ta kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker et tilbud, eller legg igjen mail eller et mobilnummer under, så tar vi kontakt med deg!