I Ringeriksregionen har vi mange flotte elver og vann som passer godt for padling. Kanoene og kajakkene våre er stasjonert på Ringkollstua, vi kan være behjelpelige med å transportere kanoene/kajakkene bort til Øyangen.

Øyangen er et flott vann, men mange spennende øyer. Her er det godt fiske og mange fine campmuligheter. Husk å ta vare på naturen når du er ute, ikke brekk kvister og legg igjen søppel eller andre ting etter deg. Det er plassert en do på Jonsetangen, bruk denne så slipper vi at det ligger igjen ting etter deg!!:)

Båtene vi leier ut er meget stabile og lettpadlet, og egner seg derfor godt til aktiviteter som familieturer, fisketurer og andre utflukter. Kanoene passer for 1 til 2 personer. Kajakkene vi har er enmanns. Alle som leier kano eller kajakk av oss må bruke vest på vannet. Vester og årer er inkludert i leien og må hentes på Ringkollstua.

Betingelser og sikkerhet: Når du leier kano, er det du selv som har ansvaret for utstyr og sikkerheten på turen. Vi forventer å få tilbake utstyret i samme stand som ved avhenting. Vi forventer også at du som leietaker har de nødvendige ferdigheter for å benytte utstyret.

Som leietager vil du bli holdt ansvarlig for tap eller skade på utstyr.

 

Priser:

Utstyr 2 timer 1 døgn 2 døgn 3 døgn
Kano 250,- 400,- 600,- 800,-
Kajakk 250,- 400,- 600,- 800,-