Denne helgen gikk turen til Ringkollen, vi bodde en natt på Ringkollkapellet og en natt på Ringkollstua. Vi møtte hverandre som vanlig v/kefasbygget i Hønefoss kl 18. Når så mange skal på helgetur sammen blir det mye utstyr og bagasje, så vi er nødt til å ha henger på minibussen for å få med alt pikkpakket våres.

Turen opp til Ringkollen gikk fint tross tungtlass og glatteveier. Når vi kom frem til Kappellet, så var det bare å laste ut av bussen og bære de tunge baggene inn på kapellet. Her er alle med å bidrar. Når alle har funnet seg en plass og gjort i klar sovepose og pysj, så går vi igang med middagslaging. Det er ikke alle som er like glad i denne matlagingen, men det er noen som gladelig hjelper til på kjøkkenet. Men en ting er sikkert, alle er veldig glad i taco. For mange, inkludert oss så har fredagstaco nesten blitt en fast tradisjon. Etter mat var det litt tid til lek og moro, før vi måtte finne posen å snorke oss i en dypsøv. Vi måtte jo tross alt være opplagt til vi skulle i slalåmbakken og stå på ski.

På lørdagsmorgen var det mange trøtte tryner, men omsider så satt alle klare ved frokostbordet. Vi kastet i oss noen skiver, før vi satte kursen mot slalåmbakken. Nesten alle var i aksjon i bakken, så det var superstas. Været var tipptopp og forholdene var upåklagelige. Vi tok oss en god lunsj i skogkanten på toppen av bakken, før noen fortsatte skikjøringen helt til heisen stoppet. Det er alltid godt å komme inn og slappe av, etter en lang dag i friskluft. Noen tok seg en liten cowboystrekk, i påsan, mens andre fant frem ipader og andre dupeditter. Tiden flyr og plutselig var lørdagskvelden kommet. Denne lørdagen var det elgburgere som sto på menyen. Etter mat så var det litt tid til litt kaninkos, før vi dykket ned i soveposene atter en gang.

Det er et herlig snorkekor, som slipper seg løs når man er litt slitne på lørdagskvelden!

På søndag tok vi med oss hundene Per, Birk og Bark , ut på tur. Vi fylte opp pulken og dro den med oss innover i skogen, til vi fant en fin plass med både sol og utsikt. Her lagde vi oss en fint bål og koste oss med en real pølselunsj. Vi hadde noen aktiviteter i skogen, før vi måtte før vi måtte finne veien tilbake til stua. Klokken hadde blitt mye og vi kunne ikke gjøre annet enn å kaste utstyret i henger og buss, og kjøre ned til sivilisasjonen.

Når vi kom til byen, ble vi møtt av noen spente foreldre som lurte fælt på hvordan vi hadde hatt det på tur. Og vi hadde jo som vanlig hatt det helt SUPERT!!

Takk for turen!