Opplev Villmarken i 2 dager!

Vi padler fra Tverrsjøen, via de store vannene i det sentrale Nordmarkavassdraget, til Øyungen øverst i Maridalen. Har du noen gang padlet i en packraft? Ikke, da får du muligheten her. 

Vi møtes på Tverrsjøen, har dere behov for transport opp dit så si i fra. Når vi kommer til Øyungen og Maridalen. Så går buss 51 fra Skar til Nydalen. Hvis dere skal tilbake til Hønefoss gi oss beskjed, så organiserer vi samkjøring.

Fossen Friluft stiller med alt av fellesutstyr for overnatting og matlaging, vester og kanoer. Hvis du/dere skulle ha behov for å låne annet utstyr, så ordner vi det meste.

Vi står for måltidene fra lunsj på fredag til lunsj på søndag. Vi anbefaler å ta med litt snacks og energibarer utover dette. 

Pris pr.person:  3500,- .

Fiskekort kan kjøpes på: https://www.inatur.no/fiske/50fee701e4b0bfb3e46a9d45/fiske-i-oslomarka-ofa

Detaljert program for turen finner du her: Program

 

Kano-overskyet

En fantastisk turopplevelse

I Nordmarka kan man  finne den virkelige villmarksfølelsen nesten rett utenfor stuedøra. I Nordmarka er det et yrende dyreliv, og det er gode muligheter for å få se blant annet bever. Vi i Fossen Friluft tar deg med på en av de flotteste padleturene i distriktet. Dette blir ingen ekstrem tur på noen måte, men en fin tur som passer for alle uansett alder og fysisk nivå. Vi tar oss god tid og fokuserer på kos og gode naturopplevelser fremfor tidspress og jag etter kilometer. Padling, fisking, bading, bålkos, dyreliv, god mat og andre flotte naturopplevelser er ting vi skal kose oss med sammen på denne turen. Viste du at de i gamle dager fløtet tømmer gjennom Nordmarka? Vi følger tømmerets vei og vil se masse spor etter fløtingen. 

Vi stiller ingen krav til forkunnskaper om friluftsliv, kun til godt humør og litt pågangsmot. 

 

Vi vil gi en grunnlegnnende opplæring i kart og kompass, leiretablering, bålfyring(hvis forholdene tillater det) og matlaging på bål/primus. De som ikke ønsker å delta på dette, kan ta seg noen ekstra kast med stange eller rett og slett bare nyte livet. 

Er du interessert i å være med på turen eller ønsker mer informasjon om turen, ta kontakt på info@fossenfriluft.no eller 97168796.

P.s: Detaljert informasjon om turen samt pakkliste, vil bli sendt ut i forkant av turen. Har dere behov for nytt personelig utstyr til turen kan dette bestilles og kjøpes gjennom oss.

Vi gjennomfører turer for grupper, minimum antall må være 5 personer. 

 

Vi gjennomfører også turer for grupper utenom fastsatte datoer, minimumantall må være 5 personer.