DSC_6777-compressor

Bytt ut møterommet med bålkos og nye opplevelser ute!

Ofte gjøre man de samme tingene om igjen og om igjen. Samlinger og dagsmøter gjøres ofte inne og kan fort ble både langtekkelige og kjedelige. Hvorfor ikke ta med bedriften din på en annerledes samling eller møte ute i naturen. Bytt ut prosjektor og lerret med med bålkos og nye opplevelser ute. Når man er ute og bruker kroppen blir man mer kreativ og produktiviteten øker. Vi tilrettelegger alt fra rolige dagsturer til turer over fler dager. Det kan være turer i kano eller kajakk eller gå turer innover i marka. Vår base er på Ringkollstua og mange av våre turer har utgangspunkt herifra, men vi tilrettelegger turer andre steder i landet også. Vi har gode samarbeidspartnere innenfor transport og tar dere med dit dere ønsker. 

Nye opplevelser 

Når man padler over et stille vann eller rusler på fredelige stier i marka kommer man tett på naturen og dyrelivet. Hva er vel bedre enn å dele slike opplevelser med gode kollegaer. Friluftsliv motiverer, skaper glede, samhold og felles opplevelser. Nye opplevelser skaper minner og knytter bånd!

Vi tilrettelegger turer etter deres nivå. Man trenger absolutt ikke å være "Lars Monsen" for å være med oss på tur. Og er du Lars Monsen, skal vi klare å lage et spennende opplegg uansett!

Overnatting 

Ønsker dere å tilbringe natten ute i det fri så er det flott å sove under stjernene eller under en tarp. Vi har også andre spennende overnattingsmuligheter i svevetelt, lavvoer eller i vanlige telt. 

 

 

DSC_6095-compressor

Samlingsstedet

Bålet har en magisk tiltrekningskraft og vi mennesker har alltid samlet oss rundt bålet. Et bål bygger opp fellesskapet og praten går lett runt et leirbål. Mange problemer har blitt løst over ilden og det oppstår sjelden uvennskap og krangel rundt bålet. Mat smaker sjelden like godt som rundt et leirbål. Vi kan tilby spennende mat med råvarer fra naturen.  Hva med å være med å tilberede skogfugl over flammene? Vi utnytter resursene vi har rundt oss og disker opp med gode smaksopplevelser, med de beste råvarene finner vi i naturen!

 

Våre faste turer