Selvom den første snøen falt allerede i oktober, er det først i november det har vært sikkelig kaldt og vintervær. Det har vært frost og kulde hver SFO tirsdag  i november Det byr jo selfølgelig på mye gøy. Det er morsomt å spennende og se at naturen forandrer seg. Bekker som fryser, forssen gjørmen som er gøy og hoppe på. Dyresporene som blir lettere å oppdage i snøen. 

I måneden som har vært har vi laget og hengt opp vår egen fuglemat. Vi har laget mat på bål og varmet oss med kakao Vi har skutt med lufgæver og pil og bue. Vi har akt med kjelker, bast i snøen, lekt i frossene bekker og vært på oppdagelsesferd i skogen. Som vanlig har vi også hatt med Birk, Bark og Per på tur. Vi har også fått to nye kaninunger som er vedlig søte og morsomme og kose på.

Nå er vi snart midt i den mørkeste tida av året, men det er likevel fantastisk og være ute. Vi ser frem til desember med litt julehygge og pepperkakebaking på bål. Kanskje kommer det litt mer snø også, slik at vi kan ta ut kjelkene igjen.