Bli med Fossen Friluft i kano nedover  Randselven.  
I Randselven er det et yrende fiske-, fugle- og dyreliv. Og kanskje får vi et lite glimt av beveren som har kommet tilbake til elven.

Randselven er en elv som renner fra Randsfjorden via, Kistefoss, Viul og ned til Hønefoss by. I Hønefoss møtes Randselven og Begna, som da danner Storelven som renner ut i Tyrifjorden.  

Padleturen går fra Austjord og ned til Gladtvedtbrygge. Vi vil guide dere trygt nedover elven, og fortelle dere litt om dyrelivet og andre spennende ting om Hønefoss og Randselven. 

Det vil gå transport fra Gladtvedt  opp til Austjord. Vi starter å padle fra Austjord, vi vil gi dere en kjapp introduksjon til padling og sikkert med noen morsomme øvelser på vannet. Når dette er gjort følger vi strømmen nedover elven og tar en liten stopp på Hovsenga. Her er det muligheter for å teste ut badetemperaturen, og vi serverer kaffe, saft og enkel snacks.    

Turen tar ca 3 timer. 

Vi stiller med kanoer, flytevester og det dere trenger for å padle. Det vil også være mulig å teste ut packraft og kajakk hvis det er ønskelig. Gi beskjed om dette i forkant av turen. Dere trenger kun å ta med klær etter forhold, og godt humør. 

Vi arrangerer turer:

  • 27.06- Oppmøte Gladtvedt 09:30 
  • 02.07- Oppmøte Gladtvedt 16:00 
  • 04.07- Oppmøte Gladtvedt 09:30 
  • 11.07- Oppmøte Gladtvedt 09:30 
  • 06.08- Oppmøte Gladtvedt 16:00 
  • 08.08-Oppmøte Gladtvedt 09:30 

På turene som går på lørdag formiddag er det mulig å kjøpe en pakke med lunsj på Gledeshuset. Maten blir servert når vi kommer frem til Gladtvedt. Gledeshuset serverer en deilig lunsj som passer fint etter en padletur på elven. Dere kan forhåndsbestille lunsj gjennom oss, slik at den er klar når vi kommer frem.

Priser:

Voksen: Padletur og transport: 550,- pr. person . Inkluderer transport fra Gladtvedt til Austjord. 

Barn (under 10 år): Padletur og transport: 450,- pr. person . Inkluderer transport fra Gladtvedt til Austjord.  (Det kreves at barna kan svømme for å delta på turen)

Padletur, transport og lunsj: Pris kommer 

Vi må minimum ha 10 deltakere for gjennomføre turene. 

Betalingen gjøres på vipps, legg ved referansenummeret dere får ved betalingen på kontaktskjemaet under.