av-6-compressor

Da har vi vært på den månedlige hytteturen igjen. Vi møttes som vanlig nede i sentrum. Her pakket vi bilen og kjørte oppover på glatte veier til Ringkollstua. På middagsmenyen denne fredagen var det spagetti med kjøttsaus. Etter middag var det noen som ble med på å partere et rådyr som Espen hadde skutt på en jakttur samme dag. Mange synes det var spennende å se hvor kjøttet, som man vanligvis kjøper fra butikken kommer fra. Resten av kvelden gikk med på å henge med gode venner.Da har vi vært på den månedlige hytteturen igjen. Vi møttes som vanlig nede i sentrum. Her pakket vi bilen og kjørte oppover på glatte veier til Ringkollstua. På middagsmenyen denne fredagen var det spagetti med kjøttsaus. Etter middag var det noen som ble med på å partere et rådyr som Espen hadde skutt på en jakttur samme dag. Mange synes det var spennende å se hvor kjøttet, som man vanligvis kjøper fra butikken kommer fra. Resten av kvelden gikk med på å henge med gode venner.

av-6-compressor

Neste dag dro vi til det lokale klatrefeltet danseplassen for å rappellere og klatre. Veggen er omtrent på ti meter. Noen hadde lyst til å prøve å både klatre og rappellere, andre hadde mer lyst til å slappe av ved bålet. Til lunsj grillet vi pølser, noe som også slår godt ann på tur. Etter mye bra klatring og bålkos dro vi tilbake til Ringkollstua hvor vi spiste meksikansk gryte til middag. Etter middagen så gikk tiden med på å spille brettspill og andre morsomme aktiviteter. Når kvelden begynte å krype på hadde vi filmkveld hvor vi så på Jul i Flåklypa.

av-2-compressor

På søndagen var vi i området rundt Ringkollstua. Siden mange synes det var litt høyt og litt skummelt å skulle rappellere ned fra en 10 meter høy «fjellvegg», dro vi til en litt snillere «fjellvegg» som ligger rett ved Ringkollstua. Her var det flere som ville prøve seg og over halvparten fikk seg en fin rappellering. Vi brukte også tiden på å lage bål, hugge ved og være sammen med dyrene. Vi avsluttet helgen med en vaffel på Ringkollstua. Vi var alle enige om at det hadde vært en fin helg.