En julegave som setter spor!

Gi bort en uforglemmelig natt i  et svevetelt. Dette er en unik friluftsopplevelse, man kommer tett inn på naturen og dyrelivet og kan se rett opp på stjernehimmelen. Dette er en perfekt gave å gi bort til kjæresten eller en god venn.

Med denne pakken får man et døgn i svevetelt med en valgfri aktivitet for 2 personer. 

I pakken kan dere velge mellom kano, kajakk, packraft, sykkel og jacuzzi. Kanoen har dere i en hel dag. Kajakk, packraft og sykkel har dere i 2 timer. 

Teltene står klare når dere kommer. De vil bli satt opp i nærheten av Ringkollstua som har en fantastisk utsikt. På Ringkollstua er det toalett, dusj og enkle kjøkkenfasiliteter hvis man ønsker å benytte seg av det.

Ringkollen er et flott område sommer som vinter med mange flotte turmuligheter. Ringkollen ligger i Krokskogen nordvest i Nordmarka. Det et hav av turstier, flotte fiskevann og sykkelstier i området. Rett bak Ringkollstua ligger også Ringkolltoppen som er en av de høyeste toppene i Nordmarka. Er man glad i fiske og vannaktiviteter så ligger Øyangen  rett i næreheten dette er et skogsvann som passer perfekt til padling. Og det er  gode muligheter for å sette ny rekord på ørretstanga. Vi hjelper dere gjerne med å finne den perfekte turen for dere!

Ringkollen ligger ca 45 minutter nord for Oslo. Er man skikkelig sporty, så er det flott å sykle fra storbyen og opp til Ringkollen. 

 

Pris: 990,-. Dette inkluderer overnatting og aktivtet for 2 personer. 

Fyll ut skjemaet nedenfor så sender vi deg et gavekort i retur. Betaling gjøres med Vipps. Trykk på "Kjøp og Betalt", søk opp "Fossen Friluft", velg "Overnatting" også "Overnatting med aktivitetspakke" .