DSC_6777-compressor

Bytt ut møterommet med bålkos og nye opplevelser ute

Ofte gjøre man de samme tingene om, og om igjen. Samlinger og dagsmøter gjøres ofte inne og kan fort bli både langtekkelige og kjedelige. Hvorfor ikke ta med bedriften din på en annerledes samling eller møte ute i naturen? Bytt ut prosjektor og lerret med bålkos og nye opplevelser. Ved å være ute og aktiv kan kreativiteten og produktiviteten din øke. Vi tilrettelegger alt fra rolige dagsturer, til turer over flere dager. Det kan være alt fra padling med kano eller kajakk, til fot, eller sykkelturer i marka . Vi holder til på Ringkollstua og mange av våre turer har utgangspunkt derfra. Vi tilrettelegger også gjerne turer andre steder i landet. Vi samarbeider med et lokalt busselskap og organiserer gjerne turer dit kunden ønsker. 

Nye opplevelser 

Når man padler over et stille vann, eller rusler på fredelige stier i marka, kommer du tett på naturen og dyrelivet. Friluftsliv motiverer, skaper glede og samhold. Nye opplevelser skaper gode minner og gjør mellommenskelig bånd sterkere. 

Vi tilrettelegger turer etter kundens nivå. Du trenger absolutt ikke å være "Lars Monsen" for å bli med oss på tur. Og om du er "Lars Monsen", skal vi fortsatt klare å lage et spennende opplegg. 

Overnatting 

Ønsker dere å tilbringe natten ute i det fri?  Det er herlig å sove under stjernenehimmelen. Vi kan også tilby spennende overnattingsmuligheter i svevetelt, lavvoer og i telt. 

 

 

DSC_6095-compressor

Samlingsstedet

Bålets magiske tiltrekningskraft gjør at vi elsker å samle oss rundt det. Praten går lettere og stemningen blir god når man deler opplevelser rundt leirbålet. Maten smaker også bedre. Vi kan tilby spennende mat med råvarer fra skogen rundt oss. Hva med å være med å tilberede skogfugl over flammene? Vi disker opp med gode smaksopplevelser, laget med de beste råvarene naturen kan by på. 

 

Våre faste turer