Teambulding

Kom til oss for en lærerik, annerledes og morsom dag! 

Teambuilding er med på å styrke personlige relasjoner mellom ansatte. Samarbeid og gode relasjoner mellom ansatte, er viktige forutsetninger for at en bedrift skal oppnå resultater og at arbeidsplassen skal fungere optimalt. Samarbeid gir igjen et bedre arbeidsmiljø, bedre produktivitet og fører til en høyere arbeidsmoral. Teambuilding styrker hele organisasjonen og skaper gjensidig avhengighet fra toppen i en virksomhet og nedover. Teambuilding med Fossen Friluft tar sikte på å styrke samarbeidsevnen, skape gode opplevelser og forsterke sosiale relasjoner i en gruppe mennesker. Vi tar på oss oppdrag fra både store og små bedrifter.

På Ringkollstua har vi mulighet til å tilberede og servere mat og drikke, og områdene rundt byr på fantastiske muligheter for å arrangere et stort utvalg av utendørsaktiviteter.

Et normalt teambuilding-opplegg hos oss passer for folk i alle aldre og på alle fysiske nivåer. Noen har imidlertid spesielle ønsker eller behov, og vi skreddersyr mer enn gjerne et opplegg som passer perfekt for dere.

Høres dette ut som noe for deg og din bedrift? Tips sjefen! Hvis du er sjefen, så holder det forsåvidt at du leser dette. Vi legger oss ikke så mye oppi detaljene enkli’.

 

Ønsker dere overnatting i forbindlese med teambuildingen, se også vår sjarmerende hytte til utleie ved Øyangen.