Gjennom Nordmarka i kano

Opplev Villmarken i 2 dager,  6-8.juli !!!

Kano-overskyet

Vi padler fra Tverrsjøen, via de store vannene i det sentrale Nordmarkavassdraget, til Øyungen øverst i Maridalen. Har du noen gang overnattet i tretelt? Ikke, da får du muligheten her. Dette gir en helt unik naturopplevelse.

Hvis noen ønsker transport fra Hønefoss og opp til Tversjøen, eller fra Oslo og tilbake til Hønefoss, så gi oss beskjed. 

Fossen Friluft stiller med alt av fellesutstyr for overnatting og matlaging, vester og kanoer. Hvis du/dere skulle ha behov for å låne annet utstyr, så ordner vi det meste.

Vi lager felles middager på turen, dette står Fossen Friluft for. Resten av måltidene står dere for selv. 

Pris pr.person:  2500,- .

Fiskekort kan kjøpes på: https://www.inatur.no/fiske/50fee701e4b0bfb3e46a9d45/fiske-i-oslomarka-ofa

 

En fantastisk tur opplevelse

I Nordmarka kan man  finne den virkelige villmarksfølelsen nesten rett utenfor stuedøra. I Nordmarka er det et yrende dyreliv, og det er gode muligheter for å få se blant annet bever. Vi i Fossen Friluft tar deg med på en av de flotteste padleturene i distriktet. Dette blir ingen ekstrem tur på noen måte, men en fin tur som passer for alle uansett alder og fysisk nivå. Vi tar oss god tid og fokuserer på kos og gode naturopplevelser fremfor tidspress og jag etter kilometer. Padling, fisking, bading, bålkos, dyreliv, god mat og andre flotte naturopplevelser er ting vi skal kose oss med sammen på denne turen. Viste du at de i gamle dager fløtet tømmer gjennom Nordmarka? Vi følger tømmerets vei og vil se masse spor etter fløtingen. 

Vi stiller ingen krav til forkunnskaper om friluftsliv, kun til godt humør og litt pågangsmot. 

Vi vil gi en grunnlegnnende opplæring i kart og kompass, leiretablering, bålfyring(hvis forholdene tillater det), kanopadling og matlaging på bål/primus. De som ikke ønsker å delta på dette, kan ta seg noen ekstra kast med stange eller rett og slett bare nyte livet. 

Er du interessert i å være med på turen eller ønsker mer informasjon om turen, ta kontakt på info @fossenfriluft.no eller 97168796.

 

P.s: Detaljert informasjon om turen samt pakkliste, vil bli sendt ut i forkant av turen. Har dere behov for nytt personelig utstyr til turen kan dette bestilles og kjøpes gjennom oss.

Påmelding for Nordmarka på langs
Her kan du melde deg på Nordmarka på langs. Fyll inn opplysningene dine nedenfor og send inn.
Tips en venn Skriv ut
Publisert

Fossen på Instagram